Ved første øjekast er begge kronografer ret beskedne

Det første resultat af TAG Heuer x Nintendo-samarbejdet kopi ure kom i form af den perfekte kopi af TAG Heuer Forbundet x Super Mario Begrænset udgave ure, som fokuserede på inkorporeringen af videospil-stil præstationer i den interaktive fitness-tracker med et strejf af klassisk Mario -inspirerede funktioner. Det længe ventede andet samarbejde er her i den uendelige sjove form af to limited edition kronografer. TAG Heuer Formula 1 x Mario Kart Kronograf og Kronograf Tourbillon er ren uforfalsket leg, blandet problemfrit ind i den berømte racerkronografplatform. Ved første øjekast er begge kronografer ret beskedne. De har dristige farver og teksturer i en robust værktøjsur-pakke. Men jo længere du kigger, jo mere begynder du at lægge mærke til "påskeæggene", der får disse skæve kronografer til at bringe et smil frem på dit ansigt. Begge kronografer deler den modificerede (og forstørrede) tonneau-stil kasse fra Heuer Autavia 1163. Etuierne er toppet af en fast gear-tandet tachymeter-ramme med en poleret sort keramisk indsats prydet med "Mario Kart" og er fyldt med schweizisk Super- LumiNova®. Skærene er gradueret til 400 km/t og 240 km/t for henholdsvis tourbillon og standard kronografer.

Mørke asfaltgrå urskiver med røde og hvide accenter (primært) er til stede på begge schweizisk fremstillede replika-ure; men det er her lighederne slutter. De mindre, omend stadig store 1:1 engros falske TAG Heuer Formula 1 Kronograf ure kommer i en 44 mm bred urkasse i rustfrit stål med en solid stålkasse og en ternet tekstur viser mærket. states er inspireret af en racerbane, men har i virkeligheden et stemplet kulfiber-look. Et velkendt Caliber 16 lodret kronografdisplay er til stede med minuttælleren klokken 12, timetælleren klokken 6 og kørende sekunders subdial klokken 9. Det første og mest fremtrædende af påskeæg findes i den løbende sekunders subdial. I stedet for et 60-sekunders indeks er en livlig anvendt markør med Mario selv, der kører Toad Kart. Det andet påskeæg kan ses på datohjulet. Hver femte dag på datehjulet udskiftes med en anden opstart, lige fra Starman til den frustrerende banan og andre genkendelige karakterer. Selvom det er sjovt og overraskende ved opdagelse, fjerner det fuldstændigt nytten af en datofunktion i et par dage hver måned - jeg formoder, at det bare svarer til den virkelige verden, når du slår en banan, efter du går for at tjekke datoen.


replika ure, kopi rolex, kopi ure, replika rolex, kopi rolex ure, replika breitling, replika omega, replika cartier, kopi rolex submariner